10 مزیت شگفت انگیز قهوه قارچ که نمیدانستید

سلامتی ما مهم است به آن توجه کنید

10 مزیت شگفت انگیز قهوه قارچ که نمیدانستید

۱۷ بازديد ۰ ۰ ۰ نظر

10 مزیت شگفت انگیز قهوه قارچ که نمیدانستید

10 مزیت شگفت انگیز قهوه قارچ که نمیدانستید

قهوه قارچ چیست؟

قهوه قارچ از قهوه معمولی که با عصاره غلیظ قارچ ترکیب شده است تهیه می شود. قارچ های مورد استفاده برای این نوع قهوه دارای خواص دارویی قوی هستند و معمولا در طب سنتی چین از آنها استفاده می شود. این قارچ ها شامل یال شیر، قارچ ریشی، قارچ چاگا و کوردیسپس هستند.

قهوه قارچ به طور کلی دارای کافئین کمتری نسبت به قهوه معمولی است. با این حال، طعم آن مشابه قهوه استفاده شده است. بنابراین، قهوه‌ی قارچ برشته تیره آسیاب شده طعمی مانند فنجان جو برشته شده تیره معمولی شما خواهد داشت، اما ممکن است ظاهری خاکی داشته باشد.

تحقیقات نشان می دهد که قهوه قارچ روند جدیدی نیست. در دهه 1940، فنلاندی ها چاگا دم کردند، زمانی که قهوه و سایر جیره ها در طول جنگ جهانی دوم کمبود داشتند. چاگا، مالت و کاسنی جایگزین های ارزانی برای قهوه در نظر گرفته می شدند. نوشیدنی قهوه‌ مانندی که از دم کردن قارچ چاگا تهیه می‌شود، در سال 2017 بازگشته است و اکنون، چندین شرکت بهداشتی در حال توسعه انواع مختلف قهوه با عصاره قارچ هستند.

10 مزیت شگفت انگیز قهوه قارچ که نمیدانستید

علاوه بر تاریخچه طولانی و تاریخی آنها در طب شرقی، شواهد روزافزونی در تحقیقات علمی معاصر وجود دارد که نشان می‌دهد قارچ‌های کاربردی دارای خواص ارتقا دهنده سلامتی هستند. صرف نظر از اینکه چگونه قهوه قارچ خود را درست می کنید، فواید کمی وجود دارد. درک این فواید بالقوه ممکن است به شما کمک کند تصمیم بگیرید که قهوه قارچ را به بخشی از برنامه روزانه خود تبدیل کنید.

  1. مواد مغذی را اضافه می کند

فقط یک قاشق چای خوری پودر قارچ تک گونه ای (معادل دوز توصیه شده 2000 میلی گرم) که به قهوه شما اضافه می شود می تواند فواید تغذیه ای داشته باشد. پودر تهیه شده از قارچ های خشک و کامل که حاوی میسلیوم است می تواند منبع کم کالری پروتئین، ویتامین های B و مواد معدنی و همچنین مجموعه ای از ترکیبات فعال زیستی باشد که از تعادل هموستاتیک بدن شما حمایت می کند.

  1. از عملکرد مغز پشتیبانی می کند

بسیاری از ما روز را با قهوه شروع می کنیم تا از خواب بیدار شویم و برای آن روز آماده شویم. قهوه یال شیر یک راه عالی برای تقویت روتین صبحگاهی شما، با ترکیبات زیست فعال است که از سلامت مغز و اعصاب حمایت می کند. این قارچ نوتروپیک از عملکرد سالم مغز، از جمله حافظه، تمرکز، و وضوح پشتیبانی می کند تا به شما کمک کند هر روز را با بهترین خلاقیت و بهره وری خود شروع کنید. ترکیبات زیست فعال از میسلیوم و اجسام میوه، عوامل نوروتروفیک را تقویت می کنند که ممکن است از تنظیم خلق و خوی سالم حمایت کند.

  1. تنظیم کننده قند خون

قهوه قارچ فرصتی برای حمایت از سطح قند خون سالم فراهم می کند. برخی تحقیقات نشان می دهد که قارچ مایتاک برای آنزیم های گوارشی رقابت می کند و ممکن است تعداد کربوهیدرات های هضم و جذب شده در روده ها را کاهش دهد. سعی کنید هنگام خوردن یک وعده غذایی پر کربوهیدرات پودر مایتاک را به قهوه خود اضافه کنید تا تعادل قند خون را افزایش دهید.

 

 

همچنین بخوانید: فواید قارچ سیاه یا قارچ گوش ابری ؛ طریقه مصرف و عوارض آن

 

  1. به شما در کاهش استرس کمک می کند

گونه های قارچ سازگار به مقابله با عوامل استرس زا کمک می کنند و از تعادل بدن شما حمایت می کنند. افزودن پودر ریشی به قهوه‌تان، به‌ویژه در اواخر روز، می‌تواند به شما کمک کند تا برای خواب آرام شبانه آماده شوید.

  1. فلور روده سالم را حفظ می کند

به دلیل محتوای فیبر پری بیوتیک، قارچ ها از رشد باکتری های مفید در دستگاه گوارش شما حمایت می کنند. فقط یک قاشق چای خوری به قهوه اضافه شده مصرف روزانه فیبر شما را افزایش می دهد.

  1. آنتی اکسیدان را فراهم می کند

قارچ های کاربردی آنتی اکسیدان هایی را ارائه می کنند که به مبارزه با آسیب بافتی ناشی از رادیکال های آزاد و استرس اکسیداتیو کمک می کنند. قارچ چاگا سرشار از آنتی اکسیدان است. افزودن آن به قهوه ممکن است با خنثی کردن رادیکال های آزاد به مبارزه با پیری کمک کند.

 

  1. ضد التهاب قوی

التهاب مزمن علت بسیاری از بیماری ها و شرایط بهداشتی در سراسر بدن است. گونه های مختلف قارچ حاوی ترکیبات ضد التهابی از جمله پلی ساکاریدها، کاروتنوئیدها و ویتامین های گروه B هستند. افزودن پودر قارچ از پاسخ بدن شما به التهاب حمایت می کند.

  1. به محدود کردن جذب کلسترول کمک می کند

ارگوسترول یک ترکیب استرولی است که در دیواره سلولی قارچ ها یافت می شود. تحقیقات نشان داد که ارگوسترول جذب کلسترول را در روده سرکوب می‌کند و دفع کلسترول را از دستگاه گوارش افزایش می‌دهد. با افزودن پودر قارچ به قهوه، پتانسیل آن را برای محدود کردن جذب کلسترول غذایی به دست می آورید. قارچ Maitake منبع قابل توجهی از ارگوسترول است.

  1. پاسخ ایمنی شما را تعدیل می کند

از طریق پتانسیل تعدیل کننده ایمنی بتا گلوکان ها، قارچ های کاربردی از یک پاسخ ایمنی سالم پشتیبانی می کنند. افزودن یک وعده کوچک پودر دم بوقلمون به روتین قهوه خود هر روز سیستم ایمنی بدن شما را برای پاسخ های ایمنی مناسب فعال می کند.

  1. از تمرین شما پشتیبانی می کند

چه می شود اگر روتین قهوه روزانه شما از تمرینات شما نیز پشتیبانی کند؟ با مصرف روزانه و قوام پودر قارچ کوردیپس می تواند استقامت و ظرفیت اکسیژن را در طول تمرین شما تقویت کند و پس از آن ریکاوری عضلات را تقویت کند.

 

 

چگونه قهوه قارچ درست کنیم

خولنجان

آزمون شناخت مزاج

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.